Tervetuloa Naturalia Finland Oy:n kotisivuille

Täältä saat tietoa Naturalia-olkikuivikkeista. Mitä, miksi, mistä?

Vastustuskyky stressiä ja sairauksia vastaan, hyvinvointi ja terveys niin ihmisellä kuin eläimelläkin koostuu seuraavista perusasioista: riittävä hyvänlaatuinen uni ja lepo, riittävä ja monipuolinen ravinto ja raitista ilmaa hengitettäväksi. Riittävästi hyviä ystäviä ja virikkeitä. Hyvä suolistoterveys ja hygienia. Tarvitaan vielä  villasukat, eli kuivat, terveet jalat, joka mahdollistaa vapaan luonnollisen ryhdin ja hyvän hengityksen.

”Kuivikkeet pitävät eläimen lähiympäristön kuivana, pehmentävät alustaa, lämmittävät ja eristävät eläintä kylmistä rakenteista sekä tarjoavat tarpeellista puuhasteltavaa.” Outi Hälli / Pellervo

Naturalia olkikuivikeet ovat saaneet erinomaista palautetta niin tuotanto-, harraste-kuin lemmikkieläinten kuivikkeena ja makuualustana. Useassa koti- ja ulkomaisessa opinnäytetyössä on todettu eläinten viihtyvän ja käyvän makuulle mieluiten olkipedille.

Perinteisen oljen nykyajan vaatimuksia vastaava olomuotoon muokatut Super Pahna-,Hippogold- ja Happy Animal olkikuivikkeet, Supertehokaat kosteuden ja hajun sitojat, riittoisat ja helposti kierrätettävissä olevat luomutuotteet täyttävät kaikki hyvän kuivikkeen tunnusmerkit, niiden käyttö on turvallista, taloudellista ja helppoa.

Makuualustana Super Pahna olkikuivike on kuiva ja kylmyyttä hyvin eristävä. Kuivike mahdollistaa lajimukaisen käyttäytymisen. Pehmeyden ansiosta eläimet pysyvät myös puhtaina ja virkeinä, turkit kiiltävinä ja jalat terveinä. Iloinen uutinen lypsykarjatiloilta on utare-, sorkka ja kinnerterveyden paraneminen. Kuivikkeen pöly on hyvin siedettyä ja home-tai sieniallergiaoireita ei ole raportoitu.

Naturalia olkikuivikkeet sopivat erinomaisesti myös katteeksi, imeytykseen, eristeeksi, kuivakäymälään, jne.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *