Naturalia Finland Oy:n uudistetut kotisivut

Olkikuivike.fi uudistui kevään kunniaksi selkeämmäksi, informatiivisemmaksi, monipuolisemmaksi ja kiinnostavammaksi.Kuin morsiammeksi, energiseksi, kauniiksi ja raikkaaksi, jolla on jotain vanhaa, jotain uutta, jotain sinistä ja jotain lainattua.

Kotisivu on yrityksen tärkein ja näkyvin myyjä, käyntikortti ja näyteikkuna.

Facebook ja Instagram liittyvät siihen läheisesti.

Olkikuivike.fi uudistui kevään kunniaksi selkeämmäksi, informatiivisemmaksi, monipuolisemmaksi ja kiinnostavammaksi.

Kuin morsiammeksi, energiseksi, kauniiksi ja raikkaaksi, jolla on jotain vanhaa, jotain uutta, jotain sinistä ja jotain lainattua.

”Vanhaa” on perinteinen, turvallinen ja monta sataa vuotta monenlaisessa käytössä ollut tuote. Olki.

Allekirjoittaneiden kokemus, tieto ja taito on karttunut vuosien varrella, ymmärrys ja terve nöyryys luontoa, sen tasapainoa, kiertokulkua, terveellistä ravintoa ja terveyttä kohtaan on lisääntynyt koko ajan.

”Uutta” on Olkituotteidemme koostumus,kuivitus-,ym. ominaisuudet, sekä kaikenlainen ”ajan hermolla” sopivasti pysyminen. Innovatiivisuus ja jatkuva kehitys.

Kevätttaivaan ”sinistä” raikkautta, hyvää hengittää.

”Lainattua” on tuotteidemme raaka-aine, olki. Pellolta korjattu, turvalliseksi kuumennettu, käyttäjäystävälliseksi muokattu, joka käytön jälkeen palautuu takaisin luontoon. Turvallisesti ja  edullisesti luontoa ravitsemaan, kiertokulkua ja tasapainoa turvaamaan.

Olemme kevään aikana mahdollismman paljon messuilla ja tapahtumissa esittelemässä ja myymässä tuotteitamme.

Jälleenmyyjiemme verkosto laajentuu koko ajan. Pyrimme siihen, että kuivikettamme saa helposti ympäri Suomen, myös verkkokaupasta.

Pannaan hyvä kiertämään!   Terveisin Ritva, Risto ja Urho

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *