Hyvää alkanutta vuotta 2018!

Kiitos asiakkaillemme, jälleenmyyjillemme ja yhteistyökumppaneillemme vuodesta 2017. Olkikuivikkeemme, Super Pahna ja Happy Animal ovat osoittautuneet loistaviksi niin lypsylehmille,lemmikeille kuin turkiseläimillekin.

KIITOLLISENA VUODESTA 2017!

Lupauksemme mukaan olimme aktiivisesti esillä messuilla, näytttelyissä ja tapahtumissa.

Vuosi alkoi Sarkamessuilla Seinäjoella, missä tällä kertaa emme sponsoroineet Ayrshire-eläinten näyttelyparsien kuivikkeita, vaan esittelimme tuotettamme yhteisosastolla SKT Oy:n kanssa http://sktoy.fi

Mukavaa oli kuulla, että Super Pahna on lypsylehmille ”kuin villasukka”. Pitää sorkat kuivana ja terveinä, karvattomia kintereitä ei enää esiinny, ei myöskään tartu utarekarvoihin, mikä on mukavaa lypsylle mennessä. Myös tiinehtivyyteen on hyvällä kuivikkeella iso rooli. Hyvin levännyt eläin märehtii hyvin ja tuottaa paljon hyvää maitoa.

Vasikoiden petiin Super pahna on oivallista. Lämmintä ja pehmeää. Tulee hyvät unet ja siten hyvää vastustuskykyä ja terveyttä. Kumpuloiden navetassa asuva ensikkomme, Päivölän Elegants Loveyou poiki terveen, pirteän sonnivasikan. Kaksiviikkoisen suloisen Osiriksemme sorkat eivät lipsuneet Super Pahnan päällä, ja viimein imettyään kauan emänsä nisää se ryhtyi pissalle, jota lorisikin sitten kauan ja paljon ja – Super Pahna imi sen superhyvin!

Uusi pakkauskokomme Super Pahnaa, 7 kg/20 l:n paperipussissa sai hyvän vastaanoton etenkin marsujen ja kanien kuivikkeena. Osallistuimme ahkerasti näyttelyihin ja tapahtumiin ja opimme paljon lemmikkien hoitamisesta, jalostuksesta ja kasvatuksesta. Papanaattori-lehteä on tullut luettua ahkerasti.

http://www.kissakermakupilla.fi/ – blogia oli mieluisaa lukea Super Pahnan soveltuvuudesta kissan vessaan.Tyttäremme kahdella kasvalla kollikissalla Super Pahna on ollut todellisessa rasitustestissä – pienessä asunnossa on miellyttävää asua hyvin hajut imevän kuivikkeen ansiosta. ”kynnysmatto” estää purun kulkeutumiseen asuntoon. Toinen kissoista on litteänenäinen persialainen. Jalostetulla Nestorilla on myös hyvin herkät silmät, jotka ovat kestäneet Super Pahnan pölyn hyvin.

Happy Animal 20 l muovipussissa on ollut mieluista hamsterien ja hiirien kuivikkeena. Kuohkeana ja lähes pölyttömänä Happy Animal sopii myös pölyherkille eläimille ja heidän hoitajilleen.

Metsästys-, valjakko- ja muiden ulkokoirien koppiin Happy Animal osoittautui loistavaksi. Koirat eivät vedä sitä ulos kopista, vaan viihtyvät siellä hyvin, tulevat ulos virkeinä ja kuivina, turkki puhtaana.

Minkin ym. turkiseläinten pesään Happy Animal on täydellinen kuivike.

Jälleenmyyjien verkostomme on kasvanut tasaisesti. Kiitos kaikille heille ja asiakkaille!

Kiitos yhteistyökumppaneille!

Annetaan hyvän kiertää myöskin v. 2018

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *