Kaikille tuotanto-, hyöty-, ja harraste-eläimille kuivikkeeksi, lämmikkeeksi, pesään ja virikkeeksi.

Hyöty- ja tuotantoeläimille

Naturalia Super Pahna, Hippo Gold ja Happy Animal -olkikuivikkeet

Naturalia Super Pahna, Hippo Gold ja Happy Animal olkikuivikkeet ovat 100 % olkea. Niitä on turvallisia käyttää. Kuivikkeet ovat kuumennettuja ja niistä on hukkakauran siemenet eliminoitu.

Super Pahna 40kg/120l

Positiivinen palaute ja käyttökokemukset ovat osoittaneet kuivikkeen täyttävän kaikki kuivikkeelle asetettavat vaatimukset, jotka MTT on testannut ja Evira hyväksynyt.

 

Happy Animal 22kg paali

Käytännössä lähes pölyttömiä olkikuivikkeita. Vaaleaa ja kuohkeaa. Erinomaista esim. minkin pesiin tai koirankoppiin.

Käyttäjät kertovat

Anu Andersson 24.9.2013

Kuivike on tosiaan hyvää, rutkasti parempaa kuin turve. Ei sotke turpeen lailla. Pölyää kyllä, mutta se pöly ei häritse ollenkaan niinkuin turve tai kutterinpurusta tuleva pöly. Imukyky on ollut hyvä lehmien parsissa. Ei tosiaan tarvitse siinä määrin laittaa, kuin mitä turvetta tarvi. Työtä on helpottanut tuon olkirouheen kevyt painokin. On helppo kantaa ja imee niin hyvin lannankin kosteuden, että lannan on pystynyt heittelemään ihan talikolla pihalle. Kanoilla on ollut nyt muutaman päivän tuota rouhetta ja vetää kyllä ammoniakinhajut kivasti itseensä ja kanaloiden ilma on parantunut selvästi.Hevosilla on myös sitä ollut nyt, suokki meni karsinaan ja maisteli kuiviketta, mutta sen enempää sitä ei ole alkanut syömään,pellettejähän se popsii, kokeiltiin pellettejä sille kerran ja todettiin puolen tunnin päästä, että hevonen äkkiä ulos karsinasta ja pelletit pois, koska se söi niitä enemmän kuin heiniään. Tuo rouhe nyt näyttäisi olevan ihan ok.Nuo säkit on ollut kätevät käyttää. Saa helposti traktorilla siirrettyä tarpeen vaatiessa ja kun meillä ei ole sitä kuivikevarastoa niin menee tosissaan lavojen päällä pressujen alla. Talvi nyt sitten näyttää jatkokäytön. Jos se ei jäädy ja on noin helppoa pakkasellakin, niin olen ehdottomasti kiinnostunut jatkossakin tilaamaan.

Tasaisesti kasvavalta asiakaskunnalta on tullut hyvää palautetta parantuneesta sorkka-ja utareterveydestä. Hyvästä paikallaanpysyvyydestä, loistavasta imukyvystä, käytön helppoudesta. Kuivike ei ole tukkinut lannanpoisto-, eikä -levitysjärjestelmiä.Kuivikkeen edullisuus perustuu juuri näihin ominaisuuksiin. Super Pahna on riitoisaa ja myöskin muiden kuivikkeiden paranteena taloudellista ja eläinten hyvinvointia parantava.

Jälleenmyyjät

Farminna Ky puh. 040 535 7676